WORK WITH AU2MATE

PLC-PROGRAMMERARE
& Projektledare

INOM PROCESSAUTOMATION

BLI EN DEL AV VÅR SVENSKA DIVISION OCH ETT INTERNATIONELLT TEAM INOM AUTOMATION OCH INDUSTRIELL IT

DITT NYA JOBB

Du blir en del av vårt duktiga team av mjukvaruutvecklare där du ansvarar för design och utveckling av PLC/SCADA-lösningar samt verkställande av automationsprojekt.

Du kommer vara involverad i hela projektförloppet, från första kundkontakt till överlåtelse av den slutliga lösningen till kunden. Främst kommer du arbeta med projekt i Sverige men Au2mate har kunder och uppdrag över hela världen så uppstart och driftsättning av framtagna lösningarna kan ske både i Sverige och utomlands.

Vi strävar efter att vara branschledande och utmanar därför både teknologin och oss själva för att hela tiden leverera de bästa lösningarna. Vi är en 100 % kunskapsbaserad verksamhet och har stort fokus på kunskapsutbyten för att du som medarbetare ska utvecklas och ges möjlighet att nå din fulla potential.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi förväntar oss att du som person är positiv och initiativrik samt ser värdet i att kommunicera med kunder och kollegor. Vi söker dig som har god samarbetsvana, ett starkt personligt driv, och som brinner för att utveckla och implementera nya spännande applikationer.

Du värdesätter kvalitet, arbetar strukturerat och har förmågan att bibehålla kontrollen även i pressade situationer.

Du är utbildad ingenjör/automationstekniker med några års arbetserfarenhet eller har annan relevant teknisk bakgrund.

Du har kunskap om och gärna erfarenhet av:

• Design och utveckling av PLC-baserade styr- och regler lösningar.
• Programmering i ett eller flera av följande PLC-system: Siemens, Allen Bradley, ABB 800xA, Sattline
• Design och utveckling av HMI lösningar i ett eller flera av följande fabrikat: Wonderware, Siemens,              800xA, Sattline
• Strukturerad programdesign/design enligt ISA S88 standarden.
• Projektarbete/projektledning inom automationsprojekt.

Du behärskar svenska och engelska.

AU2MATE ERBJUDER

Ett spännande och utmanande jobb i en ständigt växande internationell verksamhet med mycket hög kompetens och attraktiva framtidsmöjligheter. Hos Au2mate deltar du i projektets samtliga delar från order till design, programmering, test, driftsättning och leverans.

Det dagliga arbetet kännetecknas av frihet och inflytande under ansvar, vi håller en god ton gentemot varandra, har ett sinne för humor och goda arbetsförhållanden. Arbetet utförst först och främst på vårt kontor i Vimmerby men resor förekommer i samband med projektmöten/driftsättningar.

Au2mate erbjuder en attraktiv marknadsmässig lön utefter dina kvalifikationer, samt tjänstepension och bonus.

MEDARBEJDERINTERVIEW

ANSÖKAN

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten vänligen kontakta Jonas Rotebäck, Divisionsdirektör teknik, +46761751460 eller jog@au2mate.se.

Skicka in ditt CV och personliga brev till jog@au2mate.se eller tryk ANSÖKAN 

INFORMATION

Au2mate A/S
Frichsvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tel. +45 8720 5050
loading...

GDPR

Head Office:

+45 8720 5050


24/7 Hotline

+45 8720 3090

FOLLOW US


Exhibition