WORK WITH AU2MATE

AUTOMASJONS-
INGENIØR

PLC, HMI, DATABASE PROGRAMMERER

BLI EN DEL AV VÅR NORSKE DIVISJON OG ET INTERNASJONALT TEAM INNENFOR AUTOMATISERING OG INDUSTRIELL IT.

DIT NYE JOBB

Du blir en del av vårt team av dyktige software utviklere og vil få ansvar for design og utvikling av PLC, HMI, database og rapporteringsløsninger. Du blir involvert i hele prosjektforløpet fra første kundekontakt til overlevering og idriftsetting av endelig løsning til kunden.

Au2mate har kunder og oppgaver i hele verden. Du vil primært jobbe i Norge og dekke det norske markedet, men kan også få mulighet for spennende prosjekt i utlandet. Vi streber etter å være førende innenfor våre fagfelt og utfordrer både teknologien og oss selv for å levere den beste løsningen for våre kunder. Vi er en 100% kunnskapsbasert bedrift og har derfor stort fokus på kunnskapsdeling og kompetansebygging. Det er viktig at du trives i jobben, både faglig og sosialt og får utnyttet ditt potensial.

DINE KVALIFIKASJONER

Vi forventer at du som person er positiv og initiativrik og ser verdien av kommunikasjon med kunder og kolleger. Vi søker en person med gode samarbeidsevner og et personlig driv som brenner for å utvikle og implementere nye spennende løsninger. Du bør være kvalitetsbevisst, arbeide strukturert og holde roen og overblikket i pressede situasjoner.

Av utdannelse er du ingeniør/automatiker med erfaring eller annen relevant bakgrunn. Du har kunnskap og erfaring innenfor en eller flere av disse områdene:

  • Design og utvikling av PLC-baserte styrings- og reguleringsløsninger
  • Programmering av en eller flere av følgende PLC-systemer: Siemens, ABB 800xA, Sattline.
  • Design og utvikling av HMI løsninger innenfor et eller flere av følgende fabrikater: Wonderware, Siemens, Sattline, 800xA.
  • Strukturerte programdesign/design iht. ISA S88 standarden.
  • Programmering av SQL og MS Reporting
  • Design og programmering av Dreamreport og PowerBI og MS Reporting Services
  • Du behersker norsk og engelsk
AU2MATE TILBYR

En spennende og utfordrende jobb i en internasjonal virksomhet i vekst, med et sterkt faglig nivå og attraktive fremtidsmuligheter. I Au2mate deltar du i hele prosjektforløpet fra ordre, design, programmering, testing, igangkjøring og overlevering.

Det daglige arbeidet vil forbindes med trivsel, frihet og innflytelse under ansvar og en uformell og munter omgangstone. Jobben utføres primært fra vårt kontor på Bryne eller Ålesund, men noe reising må påregnes.

Au2mate tilbyr attraktiv lønn iht. dine kvalifikasjoner, samt bonusordning.

MEDARBEJDERINTERVIEW

SØKNAD

Ytterligere informasjon kan fås ved henvendelse til:

Ronny Bergerud – Salgs direktør på tlf. 95184988 / rbe@au2mate.no

Cato Bakke – Teknisk divisjonsdirektør på tlf. 4680 0148 / cba@au2mate.no

INFORMATION

Au2mate A/S
Frichsvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tel. +45 8720 5050
loading...

GDPR

Head Office:

+45 8720 5050


24/7 Hotline

+45 8720 3090

FOLLOW US


Exhibition