WORK WITH AU2MATE

Er du vores nye PLC programmør/projekt-
leder i Esbjerg?

TIL INTERNATIONAL VÆKSTVIRKSOMHED INDENFOR PROCESAUTOMATION

Bliv en del af Danmarks stærkeste team indenfor automation & industriel IT

DIT NYE JOB

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling af PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Vi stræber efter at være førende indenfor vores felt og udfordrer derfor teknologien og os selv for at levere de bedste løsninger. Vi er en 100% vidensbaseret virksomhed og har derfor fokus på vidensdeling og på, at du udvikler dig fagligt og får mulighed for at udnytte dit fulde potentiale.

Du vil primært få ansvaret for Au2mates kunder i Esbjerg, hvor du vil have kontor og din daglige gang. Au2mate har kunder og opgaver i hele verden og der kan derfor i nogle tilfælde forventes opstart og idriftsættelse af de udviklede løsninger i både ind- og udland.

DINE KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du som person er positiv og initiativrig og ser værdien i at kommunikere med kunder og kollegaer. Vi søger en profil med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at udvikle og implementere nye spændende applikationer.

Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Det vil være en fordel at du bor i eller tæt på Esbjerg, for at kunne yde den nødvendig support til vores kunder på deres lokation.

Af uddannelse er du ingeniør, maskinmester, automationsteknolog eller har anden relevant teknisk baggrund.

Du har viden og gerne erfaring indenfor:

  • Design og udvikling af PLC-baserede styrings- og reguleringsløsninger
  • Programmering af en eller flere af følgende PLC-systemer: Siemens og Allen Bradley
  • Struktureret programdesign/design iht. ISA S88 standarden
  • Projektafvikling/ledelse ifm. automatiseringsprojekter

Du taler og skriver både dansk og engelsk.

AU2MATE TILBYDER

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder.

Hos Au2mate deltager du i samtlige projektets faser fra ordre til design, programmering, test, indkøring og aflevering. Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangstone, hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold.

Au2mate tilbyder attraktiv løn, der matcher branchen og dine kvalifikationer samt pensionsordning og bonus.

ONBOARDING

Da Au2mate er en 100% vidensbaseret virksomhed, har vi stor fokus på onboarding af vores nye medarbejdere. Vi har derfor en struktureret onboardingproces, som bl.a. involverer vores eget Academy, hvor du vil modtage træning i de discipliner og teknologier, der indgår i jobbet.

MEDARBEJDERINTERVIEW

ANSØGNING

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Peter Schrøder fra Human Skills på tlf. 6119 9916.
Send motiveret ansøgning og CV til info@humanskills.dk eller klik på ANSØG nedenfor.

INFORMATION

Au2mate A/S
Frichsvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tel. +45 8720 5050
loading...

GDPR

Head Office:

+45 8720 5050


24/7 Hotline

+45 8720 3090

FOLLOW US


Exhibition