WORK WITH AU2MATE

PLC programmør
& projektleder

TIL INTERNATIONAL VÆKSTVIRKSOMHED INDENFOR PROCESAUTOMATION

Bliv en del af Danmarks stærkeste team indenfor automation & industriel IT

DIT NYE JOB

Du bliver en nøglemedarbejder i vores division i Hillerød og en del af vores dygtige team af softwareingeniører. Som en del af Hillerød teamet får du stort ejerskab på projekter og overfor kunder.

Division Hillerød har startet en spændende rejse, hvor et entreprenørmindset er en stor fordel. Du vil få ansvar for design og udvikling af PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden. Du vil primært arbejde med Au2mates kunder på Sjælland, men vi har ligeledes kunder og opgaver i resten af verden og du må forvente rejseaktivet ifm. møder og idriftsættelse af løsninger i ind- og udland.

Vi stræber efter at være markedsledende indenfor vores felt og udfordrer derfor teknologien og os selv for at levere de bedste løsninger. Vi er en 100% vidensbaseret virksomhed og har derfor fokus på vidensdeling og på, at du udvikler dig fagligt og får mulighed for at udnytte dit fulde potentiale.

DINE KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du som person kan arbejde selvstændigt, er positiv og initiativrig og ser værdien i at kommunikere med kunder og kollegaer. Vi søger en profil med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at udvikle og implementere nye spændende applikationer.

Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Det vil være en fordel at du har +3 års erfaring indenfor procesindustrien – og gerne food og pharma. Af uddannelse er du ingeniør, maskinmester, automationsteknolog eller har anden relevant teknisk baggrund.

Du har interesse, viden og gerne erfaring indenfor:

– Design og udvikling af PLC-baserede styrings- og reguleringsløsninger
– Programmering af en eller flere af følgende PLC-systemer: Siemens, Rockwell og ABB 800xA
– Aveva ’system platform’ og Wonderware in Touch
– Struktureret programdesign/design iht. ISA S88 standarden
– Projektafvikling/ledelse ifm. automatiseringsprojekter

Du taler dansk og behersker engelsk.

AU2MATE TILBYDER

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder.

Hos Au2mate deltager du i samtlige projektets faser fra ordre til design, programmering, test, indkøring og aflevering. Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangs-tone, hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold.

Au2mate tilbyder attraktiv løn, der matcher branchen og dine kvalifikationer samt pensionsordning og bonus.

MEDARBEJDERINTERVIEW

ANSØGNING

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Peter Schrøder fra Human Skills på tlf. 6119 9916.
Send motiveret ansøgning og CV til info@humanskills.dk eller klik på ANSØG nedenfor.

INFORMATION

Au2mate A/S
Frichsvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tel. +45 8720 5050
loading...

GDPR

Head Office:

+45 8720 5050


24/7 Hotline

+45 8720 3090

FOLLOW US


Exhibition