WORK WITH AU2MATE

Scada/mes udviklere

 TIL INTERNATIONAL VÆKSTVIRKSOMHED

BLIV EN DEL AF DANMARKS STÆRKESTE TEAM INDENFOR AUTOMATION & INDUSTRIEL IT OG VÆR MED TIL AT UDVIKLE NYE BANEBRYDENDE APPLIKATIONER

DIT NYE JOB

Du bliver en del af vores dygtige team af softwareudviklere og vil få ansvar for design og udvikling af SCADA/MES til automatiseringsprojekter.

Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden. Au2mate har kunder og opgaver i hele verden, hvor opstart og idriftsættelse af de udviklede SCADA løsninger oftest vil foregå remote med base på et af Au2mates kontorer.

Vi stræber efter at være førende indenfor vores felt og udfordrer derfor teknologien og os selv for at levere de bedste løsninger. Vi er en 100% vidensbaseret virksomhed og har derfor fokus på vidensdeling og på, at du udvikler dig fagligt og får mulighed for at udnytte dit fulde
potentiale.

DINE KVALIFIKATIONER

Vi forventer, at du som person er positiv og initiativrig og ser værdien i at kommunikere med kunder og kollegaer. Vi søger en profil med gode samarbejdsevner og et personligt drive, der brænder for at udvikle og implementere nye spændende applikationer.

Du er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Af uddannelse er du ingeniør, maskinmester, automationsteknolog eller har anden relevant teknisk baggrund.

Du har viden og gerne erfaring indenfor:
• Design/udvikling af SCADA løsninger
• AVEVA og system platform eller andre SCADA
• MES
• Design iht. S88 og S95 standarden

AU2MATE TILBYDER

Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder.

Hos Au2mate deltager du i alle projektets faser fra ordre til design, programmering, test, indkøring og aflevering. Nøgleordene i forbindelse med det daglige arbejde er frihed og indflydelse under ansvar, uformel omgangstone, hvor humoristisk sans ej er en ulempe samt gode arbejdsforhold.

Jobbet udføres på vores adresse i Silkeborg, Odense ellers Hillerød. Au2mate tilbyder attraktiv løn, der matcher branchen og dine kvalifikationer samt pensionsordning og bonus.

MEDARBEJDERINTERVIEW

ANSØGNING

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Peter Schrøder fra Human Skills på tlf. 6119 9916.
Send motiveret ansøgning og CV til info@humanskills.dk eller klik på ANSØG nedenfor.

INFORMATION

Au2mate A/S
Frichsvej 11
DK-8600 Silkeborg
Tel. +45 8720 5050
loading...

GDPR

Head Office:

+45 8720 5050


24/7 Hotline

+45 8720 3090

FOLLOW US


Exhibition